• Марка: DERMO

ТЕКСТИЛНА ДОБВКА - DERMO ACTIVE OXYGEN 1 kg

16,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Прах за отстраняване на петна, който може да се използва върху бели, цветни тъкани и върху всякакъв вид повърхности, които се мият с вода.

Подсилва действието на препарата, ако е добавен кум перилния препарат в пералната машина. За упорити петна използвайте продукта директно.

Много полезен за премахване на петна от килими, покривки, столове, дивани и всякакви други повърхности, които се мият с вода.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ:

ДОБАВКА ЗА ПРАНЕ: Добавете 50 мл в чекмеджето за перилен препарат или директно в барабана на пералната машина. След това добавете почистващия препарат както обикновено. За по-добро представяне на продукта, водата трябва да е 40ºC.

ТРУДНИ ПЕТНА: Оставете дрехата да се накисне (между 1 и 5 часа) с топла или гореща вода, като дозирате 50 ml продукт на литър вода.

ДИРЕКТНА УПОТРЕБА: разредете продукта в топла или гореща вода, като дозирате 12,5 ml на литър вода и го нанесете директно върху петното, което ще третирате. Оставете да действа за 10 до 30 минути. След това време разтрийте с влажна гъба или кърпа и оставете да изсъхне.

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА:

Външен вид: Твърди гранули.

Бял цвят.

рН (1%, вода): 10-11,5.

Привидна плътност: 1,10 - 1,20 g / cc

ПРЕДСТАВЯНЕ:

Пластмасови кофи.

ФОРМАТ

      1 кг