• Марка: DERMO

ОБЕЗМАСЛИТЕЛ - AUDAZ PLANCHAS 6 kg

52,71 лв.
Купи
Моля, изберете:

Концентриран течен обезмаслител, който ефективно премахва изгорялата и овъглена мазнина от скари, фурни и скари с минимално усилие. Разтворен с вода, подходящ е и за почистване на фритюрници. Елиминира ръждата, като същевременно действа като антиоксидант върху третираните повърхности.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ:

Почистване на фурни и чинии:

Отстранете полепналите остатъци от храна .

Температурата на фурната или ютията трябва да бъде между 60 и 80 ºC.

Нанесете чистия продукт директно върху повърхността. Оставете за няколко минути, в зависимост от нивото на замърсяване. Когато отстраните мазнината, добавете малко вода и отстранете  мръсотията с влажна кърпа или тампон за почистване. Изплакнете добре с вода и оставете да изсъхне.

Филтри на аспиратора:

Потопете филтрите в разтвор от 3 до 10% (в зависимост от замърсяването) с гореща вода. Оставете да действа поне 20 минути. Изплакнете и оставете да изсъхне.

фритюрници:

Напълнете фритюрника с 3 до 10% разтвор (150 до 500 ml на 5 литра вода). Стартирайте фритюрника и варете за 10 до 15 минути. След като изстине, изпразнете го и отстранете остатъците от стените и нагревателните елементи с почистваща подложка. Изплакнете обилно с вода и оставете да изсъхне.

Може да отделя дразнещи пари.

НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ВЪРХУ АЛУМИНИЯ.

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА:

Външен вид: Течен.

Цвят: Кехлибар.

Характерна миризма.

pH (10% във вода): 13 - 14

Плътност: 1,20 - 1,30 g/cc

Концентрация на активно вещество: 39 - 42%

ПРЕДСТАВЯНЕ:

Пластмасови шишета.

ФОРМАТ

6кг