ПРЕПАРАТ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА КОТЛЕН КАМЪК - LIMCAL 1 kg

9,85 лв.
Купи
Моля, изберете:

Препарат  за отстраняване на котлен камък ,който може да се използва какато с топла  или студена вода в съдомиялни машини, перални и др.

Разтваря котлен камък и ръжда. Може да бъде използван за почистване в края на работа и плувни басейни (остатъци от цимент, замърсявания от околната среда, селитра, ръжда, вар) и като средство за почистване на фуги.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ:

Съдомиялни машини: Извършете цикъл на пране с вакуум, като дозирате продукта от 5% до 10%. Повтаряйте процеса на всеки 15 дни за оптимална поддръжка на машината.

Регенератор за съдове: Разредете продукта от 3 до 5% в съд с вода. Потопете съдовете за 5 до 10 минути. Изплакнете обилно с вода.

Окончателно почистване и плувни басейни : Проверете дали материалът е устойчив на киселини (каменина, керамика, плочки, гранит, шисти). Разредете между 40 и 60% във вода. Нанесете върху повърхността и разтрийте с четка. Изплакнете с вода до неутрално pH. Да не се използва върху варовик или мрамор.

Строителна техника: За отстраняване на остатъците от цимент от бетонобъркачки, колички... използвайте разреден 20 до 50%.

Почистване на фуги : Разредете между 30 и 40% във вода. Нанесете върху фугите и незабавно разтрийте с четка или почистващ тампон. След нанасяне неутрализирайте с много вода.

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА:

Външен вид: Непрозрачна течност.

Бял цвят.

Мирис: горчиви бадеми.

Чисто pH: <1.

Разтворимост във вода: Разтворим.

Плътност: 1,055 - 1,065 g / cc

Концентрация на активно вещество: 17 -20%


ПРЕДСТАВЯНЕ:

Пластмасови шишета.

ФОРМАТ

     1 кг