GEROVITAL Ser cu Acid Hialuronic 6% 10 ml

0,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Ser cu Acid Hialuronic 6% 10 ml

Серум с хиалуронова киселина 6%

Интензивно хидратирана кожа с видимо подобрен тонус.

  • Серум за лечение , богат на хиалуронова киселина за запълване и изглаждане на бръчки
  • Видими резултати още от първите нанасяния , за хидратиран и кадифен тен
  • Гладка, течна, бързо абсорбираща текстура на серума
  • Ефект против бръчки Клинично доказан * (Evic Group)

Намалява повърхността на бръчките с 52% и дължината на бръчките с 20% след 28 дни употреба.

  • Дерматологично тестван

Серумът за лице, богат на хиалуронова киселина, помага за коригиране и поддържане на хидратацията за всички типове кожа, които се нуждаят от допълнителна хидратация. Специалната формула с ниска молекулна маса помага на кожата да абсорбира по-лесно активните съставки, съдържащи се в серума.

Кожа със склонност към бръчки, дехидратирана, скучна, може да постигне видими резултати с 2-3 капки от този серум, прилагани ежедневно сутрин и вечер.

За мазна кожа, която естествено се възползва от хидратацията, този серум може успешно да замени нощния крем.

НАЧИН на използване

Серумът се използва сутрин и вечер, като се нанасят по 2-3 капки върху лицето, след като е почистено и тонизирано. Свързва се с ежедневен поддържащ крем .

През деня този серум може да се нанася преди грима като основа.

Да се ​​избягва контакт с очите! Само за външна употреба!

съставки

Активни съставки и тяхната роля

  • Чистата хиалуронова киселина образува защитна бариера на повърхността на кожата. Липозомите с хиалуронова киселина се абсорбират в дълбоките слоеве на кожата, където освобождават хиалуронова киселина. Пространствата между клетките се запълват, бръчките значително намаляват, а степента на хидратация се повишава.
  • Дисмутин, стандартизиран в супероксид дисмутаза , забавя признаците на стареене на кожата - образуване на бръчки, дехидратация, поява на пигментни петна и загуба на еластичност.
  • Заедно със SOD, Витамин С е един от най-мощните и ефективни естествени антиоксиданти, познати, като спомага за блокиране на окислителните реакции и разрушителните процеси, причинени от тях. Помага за инхибиране на образуването на излишен меланин, като смекчава съществуващите пигментни петна и предотвратява появата на нови.
  • Lipoceravit C укрепва бариерната функция на кожата, като възстановява хидролипидните слоеве и повишава капацитета й за задържане на вода.

Списък на съставките

Аква, глицерин, пропилей гликол, натриев хиалуронат, аскорбил тетраизопалмитат, глюкозил церамид, сквалан, пентилен гликол, феноксиетанол, глицерил лаурат, екстракт от фермент Pseudoalteromonas, хидролизиран пшеничен протеин, хидролизиран соев протеин, трипептид-10 цитрулин, три пептид-1, лецитин, бутилен Гликол, ксантанова гума, карбомер, екстракт от артемия, супероксид дисмутаза, PEG-40 хидрогенирано рициново масло, акрилати/C10-30 алкил акрилатен кросполимер, триетаноламин, тетранатриев EDTA, каприлил гликол, калиев сорбат, натриев хидроксид, трометамин