GEROVITAL sampon Anticadere 200 ml

39,70 лв.
Купи
Моля, изберете:

Sampon Anticadere 200 ml против косопад

Прекомерният косопад се дължи на много фактори като: неправилно хранене, недостиг на витамини, различни заболявания, нарушения на имунната система, хормонални нарушения, бременност, неподходящи процедури за коса (прекомерно боядисване, изрусяване), стрес и др.

Хипоалергичен. Без парабени.

 

Procapil  действа върху причинителите, които причиняват алопеция. Биокапиген , състоящ се от  сулфопептиди ,  аминозахариди ,  аминокиселини  и  микроелементи ,  глюкоза , витамини  от група  B - B5 ,  B3 ,  B6 ,  B7,  действа за премахване на всички причини, които могат да причинят косопад и отслабване. 

Екстрактът от корен на мака
  се използва за стимулиране на растежа на косата, предотвратяване на алопеция и защита на косата от ендогенен и екзогенен стрес.
 
През първата седмица 2-3 пъти, следващия период макс. 2 пъти седмично до подобряване на косопада, но не повече от 3-4 месеца. 

След прекъсване от 2 месеца, през които  може да се използва Derma+ Sensitive Scalp Shampoo , лечението може да се поднови. Шампоанът се нанася върху мокра коса, като нежно се масажира скалпа, изплаква се и се повтаря нанасянето. Оставете да действа 2-3 минути. и изплакнете обилно с вода.

Спира прекомерното окапване и стимулира здравия растеж на косата.

 

Подобни продукти